prikaz prve stranice dokumenta Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. urn:nbn:hr:109:473261

Tkalec, Davor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Tkalec, D. (2011). Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

Tkalec, Davor. "Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

Tkalec, Davor. "Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2011. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

Tkalec, D. (2011). 'Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

Tkalec D. Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2011 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

D. Tkalec, "Ukupni fenoli i antioksidativna aktivnost u nekim sortama jabuka", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2011. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:473261

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.