završni rad
Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:295052

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Cikoš, A. M. (2015). Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

Cikoš, Ana Marija. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

Cikoš, Ana Marija. "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

Cikoš, A. M. (2015). 'Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 27.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

Cikoš AM. Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.) [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 27.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

A. M. Cikoš, "Antioksidativni kapacitet i fizikalno-kemijski parametri meda od uljane repice (Brassica sp.)", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:295052

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.