prikaz prve stranice dokumenta Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. urn:nbn:hr:109:070647

Berlančić, Tanja
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za kakvoću hrane

Citirajte ovaj rad

Berlančić, T. (2009). Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

Berlančić, Tanja. "Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

Berlančić, Tanja. "Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

Berlančić, T. (2009). 'Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

Berlančić T. Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

T. Berlančić, "Antioksidativni kapacitet i udio polifenola kestenovog meda", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:070647

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.