završni rad
Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:971682

Simeunović, Brankica
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije

Citirajte ovaj rad

Simeunović, B. (2014). Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

Simeunović, Brankica. "Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

Simeunović, Brankica. "Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

Simeunović, B. (2014). 'Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

Simeunović B. Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

B. Simeunović, "Skladištenje jabuka u uvjetima kontrolirane atmosfere : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:971682

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.