završni rad
Metode određivanja parametara kakvoće vina
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:170190

Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Barišić, V. (2015). Metode određivanja parametara kakvoće vina (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

Barišić, Veronika. "Metode određivanja parametara kakvoće vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

Barišić, Veronika. "Metode određivanja parametara kakvoće vina." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

Barišić, V. (2015). 'Metode određivanja parametara kakvoće vina', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 22.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

Barišić V. Metode određivanja parametara kakvoće vina [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 22.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

V. Barišić, "Metode određivanja parametara kakvoće vina", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:170190

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.