prikaz prve stranice dokumenta Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:009501

Kristek (udano Pirić), Emilija
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za ispitivanje hrane i prehrane
Katedra za prehranu

Citirajte ovaj rad

Kristek (udano Pirić), E. (2013). Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice (Završni specijalistički). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

Kristek (udano Pirić), Emilija. "Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

Kristek (udano Pirić), Emilija. "Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

Kristek (udano Pirić), E. (2013). 'Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 26.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

Kristek (udano Pirić) E. Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 26.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

E. Kristek (udano Pirić), "Unos voća i povrća u odrasloj populaciji Zagreba i okolice", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:009501

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.