završni rad
Intolerancija na laktozu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. urn:nbn:hr:109:284583

Mijić, Darko
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za mljekarstvo

Citirajte ovaj rad

Mijić, D. (2015). Intolerancija na laktozu (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

Mijić, Darko. "Intolerancija na laktozu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

Mijić, Darko. "Intolerancija na laktozu." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

Mijić, D. (2015). 'Intolerancija na laktozu', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 24.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

Mijić D. Intolerancija na laktozu [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2015 [pristupljeno 24.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

D. Mijić, "Intolerancija na laktozu", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:284583

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.