prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, Davor
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologije prerade žitarica

Citirajte ovaj rad

Tkalec, D. (2013). Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, Davor. "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec, D. (2013). 'Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 20.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Tkalec D. Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 20.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

D. Tkalec, "Utjecaj stupnja oštećenosti škroba na amilografsko ispitivanje pšeničnog brašna", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:139435

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.