završni rad
Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin
završni rad
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. urn:nbn:hr:109:496067

Kopić, Ivana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Kopić, I. (2014). Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

Kopić, Ivana. "Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

Kopić, Ivana. "Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

Kopić, I. (2014). 'Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

Kopić I. Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2014 [pristupljeno 19.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

I. Kopić, "Postupak s pšenicom tijekom prijema u "Belje" d.d., PC Mlin : završni rad", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:496067

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.