prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:128200

Ivanović, Luka
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za bioprocesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ivanović, L. (2013). Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

Ivanović, Luka. "Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

Ivanović, Luka. "Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

Ivanović, L. (2013). 'Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 23.09.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

Ivanović L. Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 23.09.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

L. Ivanović, "Utjecaj stupnja kontaminacije ječma s plijesni Fusarium graminearum na udjel deoksinivalenola i zearalenona u sladu", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:128200

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.