prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Bojanić, M. (2012). Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice (Diplomski rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, Maria. "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić, M. (2012). 'Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Bojanić M. Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

M. Bojanić, "Utjecaj konfiguracije puža na svojstva ekstrudata kukuruzne krupice", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:030316

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.