prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju ugljikohidrata

Citirajte ovaj rad

Pavoković, M. (2012). Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, Mariana. "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković, M. (2012). 'Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 25.10.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Pavoković M. Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata [Diplomski rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2012 [pristupljeno 25.10.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

M. Pavoković, "Utjecaj parametara ekstruzije kukuruzne krupice na reološka svojstva ekstrudata", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:973988

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.