prikaz prve stranice dokumenta Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. urn:nbn:hr:109:427776

Lukačić, Teo
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za tehnologiju mesa i mlijeka

Citirajte ovaj rad

Lukačić, T. (2017). Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

Lukačić, Teo. "Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

Lukačić, Teo. "Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

Lukačić, T. (2017). 'Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

Lukačić T. Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2017 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

T. Lukačić, "Razlike u tehnologiji proizvodnje slavonske i schwarzwaldske šunke", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:427776

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.