prikaz prve stranice dokumenta Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:243765

Ćurić, Ana
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za procesno inženjerstvo
Katedra za mehaničke, toplinske i separacijske procese

Citirajte ovaj rad

Ćurić, A. (2013). Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica (Završni rad). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

Ćurić, Ana. "Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

Ćurić, Ana. "Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica." Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

Ćurić, A. (2013). 'Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica', Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 18.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

Ćurić A. Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica [Završni rad]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 18.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

A. Ćurić, "Granulometrijski sastav zrna kao čimbenik skladištenja žitarica", Završni rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:243765

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.