prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica
Pristup korisnicima matične ustanove
završni specijalistički
Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica
Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek
Zavod za prehrambene tehnologije
Katedra za prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Drčec (udana Kralj), M. (2013). Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica (Završni specijalistički). Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), Marika. "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica." Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj), M. (2013). 'Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica', Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Drčec (udana Kralj) M. Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica [Završni specijalistički]. Osijek: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek; 2013 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

M. Drčec (udana Kralj), "Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica", Završni specijalistički, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Prehrambeno-tehnološki fakultet Osijek, Osijek, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:109:269728

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.