Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje
Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet u Rijeci, 2018. urn:nbn:hr:231:514890
Kovčalija, Josip
Sveučilište u Rijeci Filozofski fakultet Odsjek za politehniku
Citirajte ovaj rad
Kovčalija, J. (2018). Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje (Završni rad). Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890
Kovčalija, Josip. "Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890
Kovčalija, Josip. "Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje." Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890
Kovčalija, J. (2018). 'Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje', Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890
Kovčalija J. Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje [Završni rad]. Rijeka: Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet; 2018 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890
J. Kovčalija, "Karakteristike obrade s odvajanjem čestica - glodanje", Završni rad, Sveučilište u Rijeci, Filozofski fakultet, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:231:514890