prikaz prve stranice dokumenta Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije
Zagreb: RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela
RRiF Visoka škola za financijski menadžment

Citirajte ovaj rad

Korade, D. (2020). Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, Danijela. "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije." Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade, D. (2020). 'Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije', Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, citirano: 24.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Korade D. Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije [Specijalistički diplomski stručni]. Zagreb: RRiF Visoka škola za financijski menadžment; 2020 [pristupljeno 24.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

D. Korade, "Proces identifikacije materijalnih tema prilikom određivanja sadržaja nefinancijskog izvještaja i njegov utjecaj na društveno odgovorno poslovanje na primjeru prehrambene industrije", Specijalistički diplomski stručni, RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Zagreb, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:198:986119

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.