prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA
Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2016. urn:nbn:hr:153:401291

Radman, Mladen
Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku
Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu

Citirajte ovaj rad

Radman, M. (2016). UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

Radman, Mladen. "UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

Radman, Mladen. "UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA." Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

Radman, M. (2016). 'UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA', Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, citirano: 15.06.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

Radman M. UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA [Diplomski rad]. Slavonski Brod: Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu; 2016 [pristupljeno 15.06.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

M. Radman, "UTJECAJ PARAMETARA INJEKCIJSKOG PREŠANJA NA RASTEZNA SVOJSTVA POM OTPRESKA", Diplomski rad, Sveučilište Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, Strojarski fakultet u Slavonskom Brodu, Slavonski Brod, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:153:401291

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.