prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Šumarski fakultet, 2013. urn:nbn:hr:108:077375

Cvitković, Dario
Sveučilište u Zagrebu
Fakultet šumarstva i drvne tehnologije
Zavod za ekologiju i uzgajanje šuma

Citirajte ovaj rad

Cvitković, D. (2013). Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.) (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

Cvitković, Dario. "Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

Cvitković, Dario. "Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, 2013. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

Cvitković, D. (2013). 'Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

Cvitković D. Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.) [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije; 2013 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

D. Cvitković, "Utjecaj pH otopine na klijavost sjemena i početni razvoj klijanaca obične jele (Abies alba Mill.)", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Fakultet šumarstva i drvne tehnologije, Zagreb, 2013. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:108:077375

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.