završni rad
Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2020. urn:nbn:hr:122:225355

Jambrović, Jakov
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za strojarstvo

Citirajte ovaj rad

Jambrović, J. (2020). Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

Jambrović, Jakov. "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

Jambrović, Jakov. "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

Jambrović, J. (2020). 'Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 28.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

Jambrović J. Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2020 [pristupljeno 28.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

J. Jambrović, "Dimenzionalno mjeriteljstvo u cilju osiguranja kvalitete bravarskih proizvoda u različitim fazama proizvodnje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:225355

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.