završni rad
Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2017. urn:nbn:hr:122:688450

Pašica, Eugen
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za tehničku i gospodarsku logistiku

Citirajte ovaj rad

Pašica, E. (2017). Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda (Završni rad). Koprivnica: Sveučilište Sjever. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

Pašica, Eugen. "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

Pašica, Eugen. "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

Pašica, E. (2017). 'Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

Pašica E. Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

E. Pašica, "Razvoj prerade i skladištenja u proizvodnji mesnih proizvoda", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:688450

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.