završni rad
Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2020. urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, Lucija
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za sestrinstvo

Citirajte ovaj rad

Mavrin, L. (2020). Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, Lucija. "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, Lucija. "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin, L. (2020). 'Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 17.01.2021., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Mavrin L. Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2020 [pristupljeno 17.01.2021.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

L. Mavrin, "Utjecaj prehrane na kardiovaskularno zdravlje", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:669695

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.