završni rad
Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2022. urn:nbn:hr:122:011346

Ovnić, Karolina
Sveučilište Sjever

Citirajte ovaj rad

Ovnić, K. (2022). Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

Ovnić, Karolina. "Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

Ovnić, Karolina. "Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)." Završni rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

Ovnić, K. (2022). 'Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)', Završni rad, Sveučilište Sjever, citirano: 04.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

Ovnić K. Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2) [Završni rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 04.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

K. Ovnić, "Prehrana oboljelih od dijabetesa (Tip 2)", Završni rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:011346

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.