diplomski rad
Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima
Koprivnica: Sveučilište Sjever, 2022. urn:nbn:hr:122:683721

Šestak, Stella
Sveučilište Sjever
Sveučilišni centar Varaždin
Odjel za odnose s javnostima

Citirajte ovaj rad

Šestak, S. (2022). Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

Šestak, Stella. "Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

Šestak, Stella. "Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima." Diplomski rad, Sveučilište Sjever, 2022. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

Šestak, S. (2022). 'Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima', Diplomski rad, Sveučilište Sjever, citirano: 01.02.2023., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

Šestak S. Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima [Diplomski rad]. Koprivnica: Sveučilište Sjever; 2022 [pristupljeno 01.02.2023.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

S. Šestak, "Utjecaj očuvanja dobrobiti životinja za ljudsku prehranu na percepcije potrošača o prehrambenim proizvođačima", Diplomski rad, Sveučilište Sjever, Koprivnica, 2022. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:122:683721

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.