završni rad
Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, Sendi
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet ekonomije i turizma "Dr. Mijo Mirković"

Citirajte ovaj rad

Tominić, S. (2017). Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o. (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, Sendi. "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, Sendi. "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić, S. (2017). 'Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Tominić S. Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o. [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

S. Tominić, "Organizacija računovodstvenog sustava u poslovnom subjektu Gastro - tim d.o.o.", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:635605

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.