završni rad
Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. urn:nbn:hr:137:678597

Bajić, Iva
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Citirajte ovaj rad

Bajić, I. (2019). Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice (Završni rad). Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

Bajić, Iva. "Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

Bajić, Iva. "Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

Bajić, I. (2019). 'Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

Bajić I. Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

I. Bajić, "Dinamika hranjivih soli i mikrobne zajednice", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:678597

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.