završni rad
Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)
Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. urn:nbn:hr:137:229040

Naranđa, Martina
Sveučilište Jurja Dobrile u Puli
Fakultet prirodnih znanosti u Puli

Citirajte ovaj rad

Naranđa, M. (2019). Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

Naranđa, Martina. "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

Naranđa, Martina. "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)." Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

Naranđa, M. (2019). 'Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)', Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, citirano: 26.11.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

Naranđa M. Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus) [Završni rad]. Pula: Sveučilište Jurja Dobrile u Puli; 2019 [pristupljeno 26.11.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

M. Naranđa, "Promjene kvaliativnog sastava u postupku prerade mariniranih inćuna (Engraulis encrasicolus)", Završni rad, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, Pula, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:137:229040

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.