završni rad
Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"
Zadar: Sveučilište u Zadru, 2016. urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, Stošija
Sveučilište u Zadru
Odjel za ekologiju, agronomiju i akvakulturu

Citirajte ovaj rad

Klanac, S. (2016). Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, Stošija. "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"." Završni rad, Sveučilište u Zadru, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac, S. (2016). 'Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"', Završni rad, Sveučilište u Zadru, citirano: 18.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Klanac S. Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša" [Završni rad]. Zadar: Sveučilište u Zadru; 2016 [pristupljeno 18.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

S. Klanac, "Pomološke i kemijske karakteristike jagode (Fragaria spp.) uzgajane na lokalitetu "Kobatuša"", Završni rad, Sveučilište u Zadru, Zadar, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:162:004437

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.