prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, Goran
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Jagodić, G. (2015). Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, Goran. "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić, G. (2015). 'Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Jagodić G. Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

G. Jagodić, "Utjecaj zamrzavanja na tehnološka svojstva mesa svinja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:279582

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.