diplomski rad
Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)
Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. urn:nbn:hr:178:181845

Levak, Stefani
Sveučilište u Zagrebu
Veterinarski fakultet
Zavod za higijenu, tehnologiju i sigurnost hrane

Citirajte ovaj rad

Levak, S. (2014). Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, Stefani. "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, Stefani. "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak, S. (2014). 'Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, citirano: 19.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Levak S. Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet; 2014 [pristupljeno 19.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

S. Levak, "Kakvoća plave usoljenje ribe (srdele)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Veterinarski fakultet, Zagreb, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:178:181845

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.