prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, Magdalena
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Crmarić, M. (2016). Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda (Završni rad). Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, Magdalena. "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić, M. (2016). 'Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 25.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Crmarić M. Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2016 [pristupljeno 25.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

M. Crmarić, "Utjecaj kratke toplinske obrade na hlapljive spojeve narančinog meda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:423861

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.