prikaz prve stranice dokumenta Senzorska analiza džemova od jagoda
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Senzorska analiza džemova od jagoda
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. urn:nbn:hr:121:328967

Simić, Romanela
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Poljoprivreda krša

Citirajte ovaj rad

Simić, R. (2017). Senzorska analiza džemova od jagoda (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

Simić, Romanela. "Senzorska analiza džemova od jagoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

Simić, Romanela. "Senzorska analiza džemova od jagoda." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

Simić, R. (2017). 'Senzorska analiza džemova od jagoda', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

Simić R. Senzorska analiza džemova od jagoda [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2017 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

R. Simić, "Senzorska analiza džemova od jagoda", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:328967

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.