prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. urn:nbn:hr:121:257381

Račić, Biljana
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Račić, B. (2014). Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

Račić, Biljana. "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

Račić, Biljana. "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2014. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

Račić, B. (2014). 'Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 30.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

Račić B. Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2014 [pristupljeno 30.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

B. Račić, "Utjecaj načina prerade na udio fenolnih spojeva u plodovima smokava", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2014. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:257381

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.