prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay
Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina
Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu
Prehrambena tehnologija

Citirajte ovaj rad

Stanić, M. (2020). Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, Martina. "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay." Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, 2020. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić, M. (2020). 'Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay', Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, citirano: 30.11.2022., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Stanić M. Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay [Završni rad]. Knin: Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu; 2020 [pristupljeno 30.11.2022.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

M. Stanić, "Utjecaj načina dozrijevanja na isparljive spojeve vina sorte Chardonnay", Završni rad, Veleučilište "Marko Marulić" u Kninu, Knin, 2020. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:121:950756

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.