prikaz prve stranice dokumenta IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG  BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE  MASLINOVOG ULJA
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2018. urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, Antonia
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Validžić, A. (2018). IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, Antonia. "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić, A. (2018). 'IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 20.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Validžić A. IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2018 [pristupljeno 20.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

A. Validžić, "IZRADA MACERATA AROMATIČNOG I ZAČINSKOG BILJA U RAZLIČITIM KATEGORIJAMA KVALITETE MASLINOVOG ULJA", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:968828

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.