prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2017. urn:nbn:hr:125:260837

Bon, Mateo
Veleučilište u Rijeci
Poljoprivredni odjel

Citirajte ovaj rad

Bon, M. (2017). UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Rijeka: Veleučilište u Rijeci. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

Bon, Mateo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

Bon, Mateo. "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

Bon, M. (2017). 'UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

Bon M. UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

M. Bon, "UTJECAJ RAZLIČITIH TEHNIKA VINIFIKACIJE NA SADRŢAJ FENOLA, HLAPLJIVIH SPOJEVA I SENZORNA SVOJSTVA VINA MALVAZIJA ISTRASKA (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:260837

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.