prikaz prve stranice dokumenta UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)
Rijeka: Veleučilište u Rijeci, 2017. urn:nbn:hr:125:886345

Bošnjak, Tea
Veleučilište u Rijeci

Citirajte ovaj rad

Bošnjak, T. (2017). UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.) (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

Bošnjak, Tea. "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

Bošnjak, Tea. "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)." Završni rad, Veleučilište u Rijeci, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

Bošnjak, T. (2017). 'UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)', Završni rad, Veleučilište u Rijeci, citirano: 26.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

Bošnjak T. UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.) [Završni rad]. Rijeka: Veleučilište u Rijeci; 2017 [pristupljeno 26.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

T. Bošnjak, "UTJECAJ ULTRAZVUČNE MACERACIJE NA KVALITETU VINA MALVAZIJA ISTARSKA (Vitis vinifera L.)", Završni rad, Veleučilište u Rijeci, Rijeka, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:125:886345

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.