prikaz prve stranice dokumenta Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja
Zagreb: Veleučilište VERN, 2018. urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, Dominik
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Duvnjak, D. (2018). Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, Dominik. "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak, D. (2018). 'Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Duvnjak D. Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

D. Duvnjak, "Zastupljenost tradicionalne kuhinje u restoranima Hrvatskog zagorja", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:528036

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.