završni rad
Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču
Zagreb: Sveučilište VERN, 2021. urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, Katarina
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Stepanović, K. (2021). Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, Katarina. "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču." Završni rad, Sveučilište VERN, 2021. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović, K. (2021). 'Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 26.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Stepanović K. Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2021 [pristupljeno 26.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

K. Stepanović, "Prilike za razvoj gastronomskog turizma na otoku Braču", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2021. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:789882

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.