prikaz prve stranice dokumenta Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu
Zagreb: Veleučilište VERN, 2018. urn:nbn:hr:146:342779

Flanjak, Filip
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Flanjak, F. (2018). Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

Flanjak, Filip. "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

Flanjak, Filip. "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu." Završni rad, Sveučilište VERN, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

Flanjak, F. (2018). 'Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 24.05.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

Flanjak F. Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2018 [pristupljeno 24.05.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

F. Flanjak, "Razrada ideje za razvoj održivog turističkog proizvoda u hotelijerstvu", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:342779

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.