prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište
Zagreb: Veleučilište VERN, 2019. urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan
Sveučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Dajč, G. (2019). Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište (Završni rad). Zagreb: Sveučilište VERN. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Sveučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, G. (2019). 'Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište', Završni rad, Sveučilište VERN, citirano: 24.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč G. Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište VERN; 2019 [pristupljeno 24.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

G. Dajč, "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište", Završni rad, Sveučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.