prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište
Zagreb: Veleučilište VERN, 2019. urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan
Veleučilište VERN

Citirajte ovaj rad

Dajč, G. (2019). Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, Gordan. "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište." Završni rad, Veleučilište VERN, 2019. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč, G. (2019). 'Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište', Završni rad, Veleučilište VERN, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Dajč G. Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište [Završni rad]. Zagreb: Veleučilište VERN; 2019 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

G. Dajč, "Uvođenje nove marke proteina na hrvatsko tržište", Završni rad, Veleučilište VERN, Zagreb, 2019. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:146:347457

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.