prikaz prve stranice dokumenta TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC
Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2017. urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, Monika
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Šalković, M. (2017). TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, Monika. "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC." Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2017. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković, M. (2017). 'TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC', Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 20.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Šalković M. TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC [Završni rad]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2017 [pristupljeno 20.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

M. Šalković, "TEHNOLOGIJA PROIZVODNJE LAVANDE NA OPG BRESTOVEC", Završni rad, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2017. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:697220

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.