specijalistički diplomski stručni
UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH
Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2012. urn:nbn:hr:185:254942

Škaro, Lidija
Visoko gospodarsko učilište u Križevcima

Citirajte ovaj rad

Škaro, L. (2012). UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

Škaro, Lidija. "UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

Škaro, Lidija. "UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH." Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, 2012. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

Škaro, L. (2012). 'UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH', Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, citirano: 20.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

Škaro L. UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH [Specijalistički diplomski stručni]. Križevci: Visoko gospodarsko učilište u Križevcima; 2012 [pristupljeno 20.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

L. Škaro, "UTJECAJ RAZLIČITOG OPTEREĆENJA TRSA NA PRINOS I KVALITETU GROŽĐA SORATA RAJNSKI RIZLING I SAUVIGNON BIJELI U VINARIJI BOLFAN VINSKI VRH", Specijalistički diplomski stručni, Visoko gospodarsko učilište u Križevcima, Križevci, 2012. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:185:254942

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.