prikaz prve stranice dokumenta SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE
Pristup korisnicima matične ustanove
specijalistički diplomski stručni
SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE
Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. urn:nbn:hr:165:564485

Biro, Viktorija
Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici

Citirajte ovaj rad

Biro, V. (2018). SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE (Specijalistički diplomski stručni). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

Biro, Viktorija. "SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

Biro, Viktorija. "SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE." Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, 2018. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

Biro, V. (2018). 'SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE', Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, citirano: 25.09.2020., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

Biro V. SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE [Specijalistički diplomski stručni]. Virovitica: Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici; 2018 [pristupljeno 25.09.2020.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

V. Biro, "SLATINSKI PJENUŠAC KAO RESURS ZA STVARANJE INTEGRALNOG TURISTIČKOG PROIZVODA GRADA SLATINE", Specijalistički diplomski stručni, Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, Virovitica, 2018. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:165:564485

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.