završni rad
Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira
Karlovac: Veleučilište u Karlovcu, 2015. urn:nbn:hr:128:200112

Petrović, Denis
Veleučilište u Karlovcu
Odjel prehrambene tehnologije
Stručni studij Prehrambene tehnologije - redovni studij

Citirajte ovaj rad

Petrović, D. (2015). Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira (Završni rad). Karlovac: Veleučilište u Karlovcu. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

Petrović, Denis. "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira." Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, 2015. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

Petrović, D. (2015). 'Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira', Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, citirano: 19.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

Petrović D. Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira [Završni rad]. Karlovac: Veleučilište u Karlovcu; 2015 [pristupljeno 19.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

D. Petrović, "Fizikalno - kemijske, mikrobiološke i promjene strukture tijekom zrenja kravljeg, ovčjeg i miješanog sira", Završni rad, Veleučilište u Karlovcu, Karlovac, 2015. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:128:200112

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.