@mastersthesis{medri:3389, author = {{Radojković, Dinko}}, title = {{Učinak Bis-GMA i njenog raspadnog produkta bis-fenola A koji se ispiru iz ortodonskih adhezivnih sustava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae}}, } @mastersthesis{medri:3372, author = {{Šaravanja, Izabela}}, title = {{Učinak iona metala koji se otpuštaju iz legura ortodonskih naprava na metaboličku aktivnost kvasca Saccharomyces cerevisiae}}, } @mastersthesis{medri:2734, author = {{Uršičić, Deni}}, title = {{Djelovanje Confidora na lipide kvasca Saccharomyces cerevisiae}}, } @mastersthesis{medri:1986, author = {{Andrašević, Luka}}, title = {{Odraz globalnog zatopljenja na lokalnoj razini - primjer riječkog zaljeva}}, } @mastersthesis{medri:2029, author = {{Lazaneo, Mario}}, title = {{Povijesne vrijednosti ozona u ratnoj luci Pula}}, } @mastersthesis{medri:1998, author = {{Ilijanić, Valentina}}, title = {{Antioksidacijska aktivnost ekstrakata odabranih vrsta ljekovitog bilja}}, } @mastersthesis{medri:570, author = {{Mumiši, Nermina}}, title = {{Utjecaj iona olova Pb2+ na mitohondrije kvasca Saccharomyces cerevisiae W303}}, } @mastersthesis{medri:589, author = {{Barbarić, Martina}}, title = {{Utjecaj Fe3+ iona na mitohondrije kvasca Saccharomyces cerevisiale W303}}, } @mastersthesis{medri:549, author = {{Perović, Sandro}}, title = {{Utjecaj sorte i načina priprave soka od jabuke na antioksidacijsku aktivnost}}, } @mastersthesis{medri:196, author = {{Tomljanović, Ana}}, title = {{UDIO SOLI U DOMAĆIM MESNIM PROIZVODIMA S HRVATSKOG TRŽIŠTA}}, } @mastersthesis{medri:231, author = {{Biskupović, Toni}}, title = {{UTJECAJ TALKA I SOLI NA UČINKOVITOST PROCESA PROIZVODNJE, O-DIFENOLE I BOJU DJEVIČANSKIH MASLINOVIH ULJA SORTI BUŽA, OBLICA I ROSINJOLA}}, }