pid,type,title,authors,mentors,source_title,published_date,url,doi,isbn,issn,eissn ptfos:1149,thesis,"Optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz pšenice metodom odzivnih površina","Karakaš, Martina",,,,,,,, ptfos:169,thesis,"Optimiranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz ječma metodom odzivnih površina","Jakšetić, Antonija",,,,,,,, ptfos:2791,thesis,"Utjecaj temperature i vremena sušenja na udio ekstrahiranih fenolnih tvari iz tropa grožđa","Greganić, Katarina",,,,,,,, ptfos:137,thesis,"Utjecaj primjene različitih temperatura na proces fermentacije Slavonskog kulena","Došen, Marija",,,,,,,, ptfos:131,thesis,"Utjecaj dodatka autohtone bakterijske starter kulture na kvalitetu Slavonskog kulena","Ćosić, Katarina",,,,,,,, ptfos:109,thesis,"Utjecaj temperature zraka na kinetiku sušenja šampinjona u fluidiziranom sloju","Mesarov, Danijela",,,,,,,, ptfos:95,thesis,"Utjecaj dodatka različitih šećera na proces fermentacije Slavonskog kulena","Šakić, Ivan",,,,,,,, ptfos:726,thesis,"Utjecaj načina ekstrakcije akcesornih tvari na određivanje udjela lignina u različitim lignoceluloznim materijalima","Vuković, Jelena",,,,,,,, ptfos:384,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost proteina iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari","Thes, Ivana",,,,,,,, ptfos:755,thesis,"Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću Tritona X-100 i Tweena 80","Fegeš, Mateja",,,,,,,, ptfos:754,thesis,"Permeabilizacija stanične stjenke kvasca Saccharomyces cerevisiae pomoću različitih organskih otapala","Varga, Lana",,,,,,,, ptfos:758,thesis,"Primjena ultrazvuka u postupku dobivanja enzima iz kvasca Saccharomyces cerevisiae","Matanović, Marija",,,,,,,, ptfos:480,thesis,"Optimiranje sastava paste za pranje ruku s dodatkom zemlje za bijeljenje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja","Grbec, Valentina",,,,,,,, ptfos:486,thesis,"Optimiranje postupka razgradnje stanične stjenke svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae) metodom odzivnih površina","Đalić, Sanela",,,,,,,, ptfos:487,thesis,"Utjecaj ultrazvuka i detergenata na ekstrakciju proteina iz stanica svježeg pekarskog kvasca (Saccharomyces cerevisiae)","Juras, Sanela",,,,,,,, ptfos:489,thesis,"Utjecaj uvjeta kruto-tekuće ekstrakcije na ekstraktibilnost fenolnih tvari iz pšeničnog brašna s različitim udjelom mineralnih tvari","Šutak, Josipa",,,,,,,, ptfos:504,thesis,"Razvoj paste za pranje ruku s dodatkom infuzorijske zemlje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja","Kalić, Sandra",,,,,,,, ptfos:520,thesis,"Kinetika kruto–tekuće ekstrakcije fenolnih tvari iz liofiliziranih smokava","Hadžić, Dragana",,,,,,,, ptfos:547,thesis,"Optimiranje i modeliranje procesa kruto-tekuće ekstrakcije polifenolnih spojeva iz ekološki uzgojenog zrna soje","Bešvir, Željka",,,,,,,, ptfos:549,thesis,"Fizikalno kemijski sastav tradicionalnih fermentiranih kobasica u RH i u svijetu","Halt, Silvio",,,,,,,, ptfos:608,thesis,"Utjecaj procesnih parametara na kinetiku sušenja glinene pločice","Tokić, Marko",,,,,,,, ptfos:629,thesis,"Kinetika konvekcijskog sušenja i rehidratacije smrznute ""oblačinske"" višnje","Kirić, Leonard",,,,,,,, ptfos:2795,thesis,"Utjecaj procesnih parametara i postupaka prethodne obrade na kinetiku i kvalitetu sušenja jabuke sorte „ Gold Rush“ u tunelskom sušioniku","Šarlija, Maja",,,,,,,,