TY - THES ID - ptfos:2837 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog makovog ulja ozime sorte Oz AU - Štimac, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2835 TI - Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog ulja koštice šljive AU - Veselovac, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2783 TI - Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja i otpornost istoimenih genotipova konoplje (Cannabis sativa L.) na neutralni i bazični solni stres AU - Spajić, Laura DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2781 TI - Stabilizacija ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Istarska bjelica i Coratina AU - Duvnjak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2777 TI - Reološke karakteristike sladoledne smjese s dodatkom kurkume i crnog papra AU - Nikolić, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2775 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ekstra djevičanskog maslinovog ulja sorte Arbeqina, Picual i Royal iz Španjolske AU - Hodak, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2756 TI - Stavovi potrošača prema sladoledima dostupnima na tržištu Republike Hrvatske AU - Baksa, Stella DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2768 TI - Jestiva biljna ulja linoleinskog tipa AU - Tončić, Božica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2746 TI - Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO AU - Berki, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2750 TI - Optimiranje sastava smjese brašna za pecivo mase 500 g primjenom linearnog programiranja u MS Excelu AU - Đukić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2748 TI - Utjecaj dodatka pogače industrijske konoplje na fizikalno-kemijska svojstva sladoleda AU - Puškadija, Izabela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2772 TI - Proizvodnja hladno prešanog bademovog ulja i stabilizacija s antioksidansima AU - Pek, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2735 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja kajsije i stabilizacija s antioksidansima AU - Periša, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2734 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lješnjakovog ulja sorte Trabizone AU - Tuba, Elena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2727 TI - Tehnologija proizvodnje djevičanskog orahovog ulja AU - Džinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2737 TI - Utjecaj frekvencije elektromotora, temperature glave preše i nastavka za izlaz pogače tijekom prešanja sjemenke lana na iskorištenje ulja AU - Ripić, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2684 TI - Vrste kvarenja biljna ulja AU - Živković, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2645 TI - Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO AU - Čančarević, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2589 TI - Proizvodnja ulja iz sjemenki grožđa hladnim prešanjem i određivanje udjela resveratrola u pogači AU - Zećiri, Besar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2586 TI - Utjecaj vrste pužnice i parametara prešanja sjemenke konoplje sorte Santhica 70 na iskorištenje ulja i stabilizacija s antioksidansima i sinergistima AU - Petrić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2473 TI - Priprema uljarica za preradu u ulje AU - Marinčić, Lara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2477 TI - Priprema uljarica za skladištenje AU - Belec, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2455 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Slobođan, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2475 TI - Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju jestivog repičinog ulja primjenom pužne preše AU - Pavičić, Marta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2472 TI - Tehnologija skladištenja uljarica AU - Vidović, Matej DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2467 TI - Utjecaj klasične i ultrazvukom potpomognute maceracije na udio kanabidiola i kanabidiolne kiseline iz cvatova industrijske konoplje AU - Čogelja, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2444 TI - Jestiva biljna ulja linolenskog tipa AU - Salopek, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2443 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica nara AU - Posavac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2430 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštica šljive AU - Bračić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2387 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost mješavine konopljinog i suncokretovog ulja AU - Jelić, Lora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2384 TI - Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike AU - Vidas, Klara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2380 TI - Proizvodnja ulja iz sjemenki paprike dvostupanjskom ekstrakcijom AU - Kušević, Tihomir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2373 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja pistacije AU - Leskovar, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2350 TI - Sinteza biodizela iz otpadnih jestivih ulja i masti katalizirana lipazama iz bakterije Bulkholderia cepacia AU - Cikoja, Mihael DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2329 TI - Utjecaj parametara prešanja sjemenki crnog kima pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Bagarić, Eva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2298 TI - Ispitivanje održivosti mikrobnih pripravaka na raznovrsnim prirodnim materijalima AU - Bikadi, Bernarda DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2268 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja i masti AU - Kovačević, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2264 TI - Procesi modifikacije biljnih ulja AU - Rakitovac, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2269 TI - Tehnologija proizvodnje rafiniranog ulja šafranike AU - Jurišak, Dominik DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2297 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke maka pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Rakijašić, Viktorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2300 TI - Utjecaj tipa pužne osovine i parametara prešanja sjemenke suncokreta sorte NK Neoma pužnom prešom na prinos i kvalitetu ulja AU - Franjić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2295 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje bučinog ulja AU - Jureta, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2252 TI - Oksidacijska stabilnost macerata cvijeta nevena i mrkve AU - Vrebac, Anđela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2254 TI - Rafinacija biljnih ulja AU - Kelemen, Kristina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2247 TI - Enzimska sinteza biodizela iz otpadnog ulja iz procesa rafinacije AU - Nikolić, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2326 TI - Postupak proizvodnje ulja ekstrakcijom s organskim otapalima AU - Hodak, Gabriela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2242 TI - Proces hidrogenacije biljnih ulja AU - Smolković, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2239 TI - Sastav i primjena kokosovog ulja AU - Dozan, Lorena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2233 TI - Važnost i kemijski sastav biljnih ulja AU - Ćosić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2203 TI - Tehnologija proizvodnje bademovog ulja AU - Štimac, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2191 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Mijić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2190 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenke lana na proizvodnju ulja i stabilizacija ulja antioksidansima AU - Mandura, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2183 TI - Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa AU - Šimošić, Ema DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2155 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja sikavice AU - Tomljenović, Stjepana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2075 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke crnog kima na proizvodnju ulja AU - Čop, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2074 TI - Utjecaj vrste pužnice i procesnih parametara prešanja na iskorištenje ulja sikavice AU - Jurić, Andreas DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2130 TI - Stabilizacija pileće masti sa antioksidansima AU - Mutić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2128 TI - Stabilizacija hladno prešanog ulja kukuruzne klice AU - Tot, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2129 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke noćurka na proizvodnju ulja AU - Miličević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2043 TI - Jestiva biljna ulja oleinskog tipa AU - Petrić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2040 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja crnog kima AU - Majstorović, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2122 TI - Stabilizacija ulja sikavice s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Furundžija, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2064 TI - Tehnologija proizvodnje djevičanskog konopljinog ulja AU - Milos, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2041 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog bučinog ulja iz vrste golica AU - Vojnić, Snježana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2039 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog ulja koštice grožđa AU - Periša, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2037 TI - Tehnologija proizvodnje margarina AU - Čulo, Mia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2030 TI - Negliceridni sastojci u biljnim uljima AU - Žilić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2031 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog sojinog ulja AU - Jakovljević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2016 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja koštica marelice AU - Balog, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2005 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja noćurka AU - Marić, Glorija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2004 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja ricinusa AU - Kegalj, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2008 TI - Tehnologija proizvodnje djevičanskog repičinog ulja AU - Cesar, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1995 TI - Tehnologija proizvodnje sirovog ulja sa pužnom i hidrauličnom prešom AU - Čogelja, Anita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2085 TI - Uzgoj micelija gljive Pleurotus ostreatus na različitim ostatcima iz poljoprivrede i prehrambene industrije AU - Juranić, Zorica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2071 TI - Utjecaj dodatka antioksidansa na održivost ulja noćurka AU - Dundović, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1982 TI - Utjecaj meda na reološka svojstva majoneze AU - Ivković, Tina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1967 TI - Proizvodnja nerafiniranog orahovog ulja AU - Smoljan, Alen DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:2536 TI - KAKVOĆA HLADNO PREŠANOG ULJA SIKAVICE AU - Mrazek, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1949 TI - Primjena novih tehnologija za ekstrakciju polifenola iz komine borovnice AU - Jelinić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1945 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja sjemenke sikavice na proizvodnju ulja AU - Šnjarić, Ela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:2234 TI - UTJECAJ PROCESA HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE AU - Kare, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:2284 TI - UTJECAJ ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST MASTI JAZAVCA AU - Čepel, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1930 TI - Tehnološki proces proizvodnje rafiniranog repičinog ulja AU - Pačarek, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1899 TI - Utjecaj frekvencije regulatora okretaja elektromotora i antioksidansa na iskorištenje i održivost konopljinog ulja sorte Finola AU - Čorluka, Sarah DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1890 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na iskorištenje konopljinog ulja sorte Finola AU - Pleško, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1878 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja sikavice AU - Bagarić, Eva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1873 TI - Proizvodnja i stabilizacija repičinog ulja AU - Franjić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1858 TI - Utjecaj antioksidansa i sinergista na održivost konopljinog ulja AU - Tokić, Mirna DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1857 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost ulja smeđeg lana AU - Radanović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1903 TI - Utjecaj hladnog prešanja sjemenki šafranike pužnom prešom na iskorištenje ulja AU - Subotić, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1876 TI - Proces proizvodnje sojinog ulja AU - Patljak, Mićo DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1828 TI - Proizvodnja lješnjakovog ulja AU - Lipinčić, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1819 TI - Proizvodnja maslinovog ulja diskontinuiranim postupkom AU - Mađerić, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:1992 TI - POTROŠNJA RAZLIČITIH VRSTA ULJA U KOPRIVNIČKO-KRIŽEVAČKOJ ŽUPANIJI AU - Turk, Anamarija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:1994 TI - PROIZVODNJA ULJA KONOPLJE SORTE FINOLA SA PUŽNOM PREŠOM AU - Berović, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:1996 TI - UTJECAJ ANTIOKSIDANSA I MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA NA ODRŽIVOST MJEŠAVINE SUNCOKRETOVOG I LANENOG ULJA AU - Hohnjec, Željka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:1998 TI - UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA ODRŽIVOST ULJA KONOPLJE SORTE FINOLA AU - Kelnerić, Lana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:2002 TI - UTJECAJ MIKROVALNOG ZAGRIJAVANJA I ANTIOKSIDANSA NA OKSIDACIJSKU STABILNOST ULJA SIKAVICE AU - Pelko, Veronika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1808 TI - Mogućnosti iskorištenja otpada iz industrije ulja AU - Šabić, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1796 TI - Proces proizvodnje makovog ulja AU - Pastor, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1776 TI - Održivost hladno prešanog ulja koštice šljive AU - Drempetić, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1782 TI - Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju ulja koštice marelice primjenom pužne preše AU - Trbljanić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1714 TI - Utjecaj kondicioniranja, ljuske suncokreta i antioksidanasa na proizvodnju i oksidacijsku stabilnost ulja kikirikija AU - Vrdoljak, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1622 TI - Proizvodnja i stabilizacija lješnjakovog ulja s prirodnim i sintetskim antioksidansima AU - Petrić, Sofija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1611 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i ulja koštice grožđa AU - Cindrić, Korana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1517 TI - Utjecaj antioksidanasa na stabilizaciju mješavine lješnjakovog ulja i lanenog ulja AU - Kovačić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1503 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja gorušice AU - Lukac, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1490 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja šafranike AU - Nikolić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1488 TI - Prehrana oboljelih od Parkinsonove bolesti AU - Kolarić, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1403 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja šafranike AU - Vrban, Dino DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1496 TI - Proizvodnja i stabilizacija suncokretovog ulja linolnog tipa AU - Dundović, Silvija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1469 TI - Tehnologija proizvodnje orahovog ulja AU - Marko, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1396 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja biljke Camelina sativa AU - Galović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1419 TI - Utjecaj kondicioniranja i dodatka ljuske suncokreta na iskorištenje ulja Camelina sativa L. AU - Miličević, Nikolina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1413 TI - Reološka svojstva rafiniranih, nerafiniranih i hladno prešanih ulja AU - Furundžija, Stjepan DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1414 TI - Utjecaj kondicioniranja i ljuske suncokreta na proizvodnju hladno prešanog ulja šafranike AU - Jurić, Andreas DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1409 TI - Proizvodnja hladno prešanog sezamovog ulja AU - Katić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1377 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ekstrakta ružmarina, ekstrakta zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lanenog ulja AU - Ibrišimović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1376 TI - Utjecaj prešanja i ekstrakta kadulje, ružmarina, zelenog čaja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Štefančić, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1294 TI - Planiranje jelovnika za oboljele od dijabetesa tipa 2 AU - Lasić, Katarina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1289 TI - Proizvodnja ulja podlanka (Camelina sativa L.) hladnim prešanjem i utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i antioksidanasa na stabilizaciju ulja AU - Zlosa, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1225 TI - Otpad iz industrije ulja kao supstrat za proizvodnju lipaze u sintezi biodizela AU - Krnić, Mija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1223 TI - Utjecaj dodatka prirodnih antioksidanasa različite koncentracije na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Banovac, Anamaria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1218 TI - Edukacija o prehrani osoba s dijagnozom kronične boli AU - Fabjanović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1222 TI - Prehrana oboljelih od Alzheimerove bolesti AU - Bašnec, Anja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1347 TI - Proces rafinacije biljnih ulja AU - Matić, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1304 TI - Proizvodnja majoneze i reološka svojstva AU - Jurašinović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1306 TI - Utjecaj antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Istarska črnica AU - Kovačić, Azra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1206 TI - Utjecaj parametara prešanja i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice šljive AU - Cikoš, Ana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1319 TI - Utjecaj pripreme sjemenke lana na iskorištenje hladno prešanog lanenog ulja AU - Tomljanović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1307 TI - Utjecaj ugljikohidrata, mliječne komponente i žumanjka jajeta na reološka svojstva majoneze s dodatkom pulpe maline AU - Liška, Matea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1197 TI - Ispitivanje mikrobiološke ispravnosti proizvoda organski uzgojenih uljarica AU - Jager, Nina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1187 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na održivost maslinovog ulja sorte Oblica AU - Longin, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1177 TI - Utjecaj frekvencije elektromotora, nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše na proizvodnju bučinog ulja AU - Kalšan, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1173 TI - Utjecaj dodatka pogače lješnjaka na svojstva kukuruznih ekstrudata dobivenih superkritičnom \(CO_{2}\) ekstruzijom AU - Malenica, Josip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1172 TI - Utjecaj emulgatora poliglicerol poliricinoleata na svojstva krem namaza od kikirikija AU - Banović, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1174 TI - Utjecaj nastavka za izlaz pogače i temperature glave preše te dodatka antioksidanasa na iskorištenje i stabilnost ulja koštice marelice AU - Tutić, Antonio DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1184 TI - Oksidacijska stabilnost hladno prešanog repičinog ulja AU - Iljkić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1163 TI - Tehnologija proizvodnje hladno prešanog lanenog ulja AU - Martinović, Andrijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1151 TI - Proizvodnja hladno prešanog repičinog ulja AU - Grgurić, Gabrijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1043 TI - Fizikalno-kemijska svojstva i sastav masnih kiselina slavonske šunke AU - Bušić, Nives DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1025 TI - Utjecaj hladnog prešanja oraha na iskorištenje ulja i reološka svojstva namaza od orahove pogače AU - Foruglaš, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1023 TI - Utjecaj parametara hladnog prešanja bučine koštice (golice) na iskorištenje bučinog ulja AU - Gajšek, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1014 TI - Utjecaj prešanja koštica buče i dodatka antioksidanasa na iskorištenje i održivost hladno prešanog ulja AU - Jurić, Tena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1013 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog konopljinog ulja s dodatkom antioksidanasa i sinergista AU - Devčić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1085 TI - Proizvodnja hladno prešanog konopljinog ulja AU - Cindrić, Korana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1080 TI - Proizvodnja hladno prešanog makovog ulja AU - Galović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1068 TI - Proizvodnja ulja iz koštica marelice AU - Maslarević, Nenad DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1055 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice AU - Ibrišimović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1086 TI - Utjecaj hladnog prešanja na iskorištenje makovog ulja AU - Bunjik, Ivona DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1064 TI - Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga AU - Petrić, Sofija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1054 TI - Utjecaj homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze s dodatkom pulpe marelice AU - Posavec, Sara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1041 TI - Utjecaj procesnih parametara i sastojaka na reološka svojstva emulzije ulja i vode AU - Jovičić, Daria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:183 TI - UTJECAJ HOMOGENIZACIJE NA REOLOŠKA SVOJSTVA SALATNE MAJONEZE S DODATKOM PULPE KIVIJA AU - Vukina, Tajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:191 TI - UTJECAJ SASTOJAKA NA REOLOŠKA SVOJSTVA MAJONEZE AU - Pazman, Ante DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1102 TI - Proizvodnja konopljinog ulja AU - Piskać, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:997 TI - Utjecaj lecitina na svojstva namaza od kikirikija AU - Džakić, Mirela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - vup:125 TI - PROIZVODNJA I STABILIZACIJA HLADNO PREŠANOG SUNCOKRETOVOG ULJA AU - Stipešević, Nikola DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:984 TI - Utjecaj hladnog prešanja i dodatka antioksidanasa na održivost ulja iz koštice marelice AU - Kurečić, Ines DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:979 TI - Utjecaj parametara prešanja i skladištenja na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Karzalko, Sabina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:969 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Lijić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:855 TI - Djelovanje žumanjka jajeta patke i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Šilipetar, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:867 TI - Proizvodnja hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Kovačić, Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:927 TI - Utjecaj uvjeta prerade koštice buče na iskorištenje i oksidacijsku stabilnost ulja AU - Mađarević Pavetić, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:844 TI - Održivost proizvedenog hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Bilić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:847 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Stanković, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:852 TI - Proizvodnja hladno prešanog i nerafiniranog repičinog ulja AU - Konjević, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:685 TI - Reološke karakteristike majoneze s pulpom manga proizvedene rotor-stator sustavom homogenizacije AU - Zlosa, Tihana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:671 TI - Proizvodnja bučinog ulja AU - Kalšan, Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:673 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe manga AU - Majstorović, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:344 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost lješnjakovog ulja AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:937 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost palmine masti AU - Palameta, Anđelka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:340 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja pistacije AU - Dominković, Irena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:157 TI - Utjecaj antioksidanasa i sinergista na održivost hladno prešanog ulja šafranike AU - Marjanović, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:155 TI - Utjecaj lokacije maslinika i dodatka antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost ulja maslina sorte Oblica AU - Tolić, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:173 TI - Optimizacija procesa dobivanja orahovog ulja AU - Bošnjak, Andreja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:1012 TI - Utjecaj antiokisidanasa i sinergista na oksidacijsku stabilnost proizvedenog hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Ljiljanić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:166 TI - Proizvodnja i održivost hladno prešanog lješnjakovog ulja AU - Baotić, Monika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:161 TI - Utjecaj dodatka antioksidanasa na održivost makovog ulja AU - Karimović, Marina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:171 TI - Utjecaj procesnih parametara hladnog prešanja sjemenki maka na iskorištenje i kvalitetu ulja AU - Žuljević, Romana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:167 TI - Utjecaj antioksidanasa i mikrovalnog zagrijavanja na održivost ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Matić, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:162 TI - Optimizacija procesa proizvodnje lješnjakovog ulja AU - Rot, Tomislav DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:149 TI - Reološke karakteristike salatne majoneze sa žumanjkom jajeta kokoši i prepelice AU - Panzalović, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:144 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog bučinog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:143 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja, antioksidanasa i skladištenja na oksidacijsku stabilnost hladno prešanog ulja podlanka (Camelina sativa L.) AU - Balentović, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:816 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja chie (Salvia hispanica L.) AU - Lijić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:142 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog ulja iz koštice marelice AU - Kostelac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:7 TI - Utjecaj homogenizacije na reološka svojstva majoneze AU - Devčić, Antonia DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:8 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva majoneze AU - Foruglaš, Diana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:11 TI - Proizvodnja repičinog ulja AU - Pastuović, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:13 TI - Biljna ulja linolnog tipa AU - Zobundžija, Dora DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:14 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Stuparić, Ana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:136 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog orahovog ulja AU - Cik, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:25 TI - Utjecaj parametara homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje AU - Živanović, Dalibor DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:122 TI - Proizvodnja i stabilizacija hladno prešanog lanenog ulja AU - Panak, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:103 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s kašom banane AU - Marković, Tanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:102 TI - Sadržaj antocijana, polifenola, flavonoida i antioksidativna aktivnost u crnim vinima slovačkih vinogorja AU - Prce, Vjeran DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:98 TI - Utjecaj dodataka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost repičinog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:99 TI - Utjecaj dodatka mješavine antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:819 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše bundeve AU - Mikec, Darko DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:91 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja i dodatka antioksidansa na promjenu održivosti biljnih ulja AU - Pavlović, Dajana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:76 TI - Proizvodnja biodizela iz biljnih ulja AU - Havaši, Filip DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:404 TI - Utjecaj temperature i tlaka na kakvoću soka aronije kod koncentriranja reverznom osmozom AU - Blažević, Petar DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:80 TI - Postupci prerade maslina u ulje AU - Drljepan, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:690 TI - Utjecaj antioksidanasa na oksidacijsku stabilnost suncokretovog i maslinovog ulja AU - Dominković, Olivera DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:692 TI - Utjecaj procesnih parametara prešanja na iskorištenje i kvalitetu hladno prešanog suncokretovog ulja AU - Besten, Valentina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:695 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja koštica grožđa AU - Đurkan, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:188 TI - Sirovine za proizvodnju biljnih ulja AU - Vukičević, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:193 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom pulpe dinje AU - Lijić, Andrea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:720 TI - Utjecaj antioksidansa na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Odak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:719 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost ulja konoplje AU - Vučić, Ružica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:721 TI - Utjecaj antoksidansa na oksidacijsku stabilnost rižinog ulja AU - Palac, Borka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:696 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije reverznom osmozom AU - Tomić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:722 TI - Utjecaj temperature i tlaka na protok permeata kod koncentriranja soka aronije nanofiltracijom AU - Smiljanić, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:723 TI - Utjecaj sastojaka i homogenizacije na reološka svojstva salatne majoneze s dodatkom kaše jabuke AU - Šutalo, Helena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:699 TI - Promjena redoks potencijala vina sorte Graševina tijekom odležavanja u cisterni, drvenoj bačvi i boci AU - Pavasović, Željana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:728 TI - Utjecaj sastojaka na reološke karakteristike namaza od suncokreta AU - Nosić, Tonka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:703 TI - Utjecaj skladištenja nakon membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Tomičić, Tea DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:197 TI - Negliceridni sastojci biljnih ulja AU - Bilić, Lucija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:709 TI - Utjecaj procesa homogenizacije na reološke karakteristike salatne majoneze AU - Albert, Adela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:361 TI - Djelovanje različitih antioksidansa na oksidacijsku stabilnost smjese biljnih ulja AU - Vadas, Josipa DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:820 TI - Utjecaj različitih sastojaka na reološka svojstva namaza od bučinih koštica AU - Drčec (udana Kralj), Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:718 TI - Promjena oksidacijske stabilnosti biljnih ulja tijekom mikrovalnog zagrijavanja AU - Tomić, Aleksandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:713 TI - Utjecaj dodatka ekstrakta ružmarina i maslinovog lista na oksidacijsku stabilnost mješavine sezamovog i suncokretovog ulja AU - Mladenović, Maja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:688 TI - Utjecaj membranske filtracije na kemijski sastav i kvalitetu vina sorte Graševina AU - Sović, Vedrana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:285 TI - Utjecaj procesnih parametara na reološka svojstva salatne majoneze AU - Kostelac, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:286 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva salatne majoneze AU - Lijić, Martina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:284 TI - Biljna ulja oleinskog tipa AU - Mitrović, Marijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:259 TI - Deguminacija sirovog ulja AU - Škof, Barbara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:744 TI - Utjecaj parametara mikrovalnog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost biljnih ulja AU - Drobac, Sanja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:445 TI - Utjecaj antioksidansa na promjenu oksidacijske stabilnosti smjese biljnih ulja AU - Grgurovac, Zrinka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:757 TI - Utjecaj skladištenja na termofizikalna svojstva paste od maline sa dodatkom šećera, modificiranih škrobova i hidrokoloida AU - Sršan, Mirjana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:759 TI - Utjecaj sorte i vinogorja na sadržaj antocijana i polifenola u crnim vinima AU - Zagorščak, Mateja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:769 TI - Utjecaj mikrovalnog zagrijavanja na održivost biljnih ulja AU - Labrović, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:946 TI - Proizvodnja sirovih biljnih ulja AU - Gnjatović, Luka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:280 TI - Rafinacija sirovog ulja AU - Bigić, Tamara DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:775 TI - Utjecaj sastojaka na reološka svojstva namaza od lješnjaka AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:788 TI - Utjecaj mikrovalnog i konvekcijskog zagrijavanja na oksidacijsku stabilnost bučinog ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:483 TI - Oksidacijska stabilnost smjese biljnih ulja praćena Oven testom AU - Gložinić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:827 TI - Promjena mikrobne populacije tijekom proizvodnje suncokretove pogače AU - Toth, Zvonimir DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:954 TI - Utjecaj vrste ulja, ugljikohidrata i žumanjaka na reološka svojstva majoneze AU - Sikra, Suzana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:798 TI - Utjecaj skladištenja na aromu pasta maline sa dodatkom modificiranih škrobova AU - Klenkar, Jelena DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:491 TI - Utjecaj antioksidansa na održivost smjese biljnih ulja AU - Vuković, Danijela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:800 TI - Utjecaj odležavanja na aromu vina sorte Graševina AU - Juričak, Vlatka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:829 TI - Utjecaj udjela sastojaka na reološka svojstva i prihvatljivost namaza od lješnjaka AU - Šupuković, Dijana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:395 TI - Proizvodnja maslinovog ulja AU - Miljević, Duška DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:399 TI - Proizvodnja suncokretovog ulja AU - Stuparić, Maria DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:504 TI - Razvoj paste za pranje ruku s dodatkom infuzorijske zemlje iz procesa rafinacije suncokretovog ulja AU - Kalić, Sandra DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:830 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom tert-butilhidrokinona i prirodnih antioksidansa AU - Horvat (udano Pašić), Melita DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:507 TI - Utjecaj modifikacije smjesom adipinske kiseline i acetanhidrida na udio rezistentnog škroba i stabilnost škroba pšenice AU - Lučić, Slađana-Marija DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:831 TI - Oksidacijska stabilnost biljnih ulja s dodatkom propil galata i ekstrakta ružmarina AU - Volmut, Katica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:470 TI - Hidrogenacija ulja AU - Drčec, Marika DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:466 TI - Dekoloracija sirovog ulja AU - Prpić, Iva DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:467 TI - Neutralizacija sirovog ulja AU - Vinko, Ljiljana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:591 TI - Utjecaj membranske filtracije na aromu i kemijski sastav vina sorte Graševina AU - Vrdoljak, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:594 TI - Reološka i senzorska svojstva kisele sirutke s dodatcima AU - Vranić, Ivana DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:619 TI - Utjecaj vrste deguminacije na reološka svojstva sirovog suncokretovog ulja AU - Rusman, Štefica DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:622 TI - Reološko ponašanje emulzije ulje/voda izrađene različitim žumanjkom jajeta i dodacima AU - Hrastić, Romina DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2800 TI - Praćenje stupnja sinereze tijekom čuvanja fermentiranih mliječnih proizvoda AU - Baković, Ivanka DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:2802 TI - Utjecaj uljne faze i dodataka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost umaka AU - Pastor, Rahela DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:625 TI - Utjecaj sastava uljne faze, žumanjka jajeta guske i proteina mlijeka na reološka svojstva i oksidacijsku stabilnost majoneze AU - Dvoržak, Doroteja DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER - TY - THES ID - ptfos:628 TI - Utjecaj žumanjka jajeta i dodataka na reološko ponašanje emulzije ulje/voda AU - Švenda, Marijeta DP - DABAR (Digitalni akademski arhivi i repozitoriji) ER -