@mastersthesis{fthm:4472, author = {{Ćetojević, Ratko}}, title = {{Analiza standarda u odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:4643, author = {{Kasap, Kristina}}, title = {{Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Dalmacije}}, } @mastersthesis{fthm:4452, author = {{Grivičić, Mila}}, title = {{Gastronomska ponuda Hrvatske u funkciji konkurentne prednosti na turističkom tržištu}}, } @mastersthesis{fthm:4432, author = {{Škrnjug, Ana-Marija}}, title = {{Gastronomsko-enološka ponuda Zagorja u funkciji brendiranja destinacije}}, } @mastersthesis{fthm:3770, author = {{Ivanov, Marin}}, title = {{Kvaliteta i standardi rada u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4718, author = {{Ćurčić, Tea}}, title = {{Marketing u funkciji promocije ugostiteljskog proizvoda}}, } @mastersthesis{fthm:4610, author = {{Zuban, Luka}}, title = {{Standardizacija ugostiteljskih usluga u hotelskoj korporaciji}}, } @mastersthesis{fthm:4400, author = {{Anamarija, Šantak}}, title = {{Uloga i značaj primjene standarda i operativnih procedura u odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:4447, author = {{Galoić, Maja}}, title = {{Utjecaj religije na prehranu}}, } @mastersthesis{fthm:4746, author = {{Prar, Lana}}, title = {{Značaj standarda i upravljanja kvalitetom u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4492, author = {{Pupis, Karla}}, title = {{Model učinkovite organizacije rada malih obiteljskih poduzeća i princip oblikovanja njihove ponude}}, } @mastersthesis{fthm:3971, author = {{Markulin, Mihael}}, title = {{Analiza organizacijske strukture hotela Doubletree by Hilton Zagreb}}, } @mastersthesis{fthm:3929, author = {{Mamula, Nora}}, title = {{Enogastronomska ponuda Dalmacije}}, } @mastersthesis{fthm:3942, author = {{Lulić, Ana}}, title = {{Europske kuhinje i njihov utjecaj na enogastronomsku ponudu Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:3755, author = {{Bruno, Škapul}}, title = {{Obiteljski ribarski obrt u funkciji poduzetničkog razvoja i stvaranje kvalitetne ugostiteljske ponude u destinaciji}}, } @mastersthesis{fthm:3931, author = {{Simonetti, Carlo}}, title = {{Uloga i značaj HACCP sustava u poslovanju odjela hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:3690, author = {{Koraca, Rafaele}}, title = {{Uloga i značaj HACCP sustava u stvaranju sigurnosti i zdrave prehrane u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3851, author = {{Pliško, Iva}}, title = {{Važnost učinkovite komunikacije u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3847, author = {{Đurkinjak, Ana}}, title = {{Principi suvremenog poslovanja ugostiteljskog poduzeća na turističkom tržištu}}, } @mastersthesis{fthm:3769, author = {{Mikulec, Petra}}, title = {{Tradicionalna ponuda enogastronomije u turističkoj ponudi Slavonije}}, } @mastersthesis{fthm:3845, author = {{Stiplošek, Tina}}, title = {{Uključenost tradicionalne gastronomije u turističku ponudu Hrvatskog zagorja}}, } @mastersthesis{fthm:3827, author = {{Bažon, Klara}}, title = {{Značaj kave u stvaranju brenda ugostiteljskog objekta}}, } @mastersthesis{fthm:3579, author = {{Tuđa, Mihael}}, title = {{Poslovni plan: ideja ulaganja u obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo}}, } @mastersthesis{fthm:3608, author = {{Ćehajić, Antonia}}, title = {{Ponuda zdrave prehrane kao konkurentska prednost u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3789, author = {{Bandur, Patricia}}, title = {{Pogođenost ugostiteljskih poduzeća pandemijom korona virusa}}, } @mastersthesis{fthm:4011, author = {{Golik, Krešimir}}, title = {{Organizacija rada i stvaranje kvalitetne ponude u barskom poslovanju}}, } @mastersthesis{fthm:4237, author = {{Šaban, Jelena}}, title = {{Gastronomija kao važan dio turističke ponude u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:4069, author = {{Petrušić, Katarina}}, title = {{ISO standardi i unaprjeđenje poslovanja ugostiteljskih objekata}}, } @mastersthesis{fthm:4378, author = {{Sporiš, Marko}}, title = {{Novi trendovi u kulinarstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4006, author = {{Konjušić, Ivan}}, title = {{Obilježja gastronomije u Njemačkoj}}, } @mastersthesis{fthm:4259, author = {{Tomičić, Ivana}}, title = {{Primjena standarda u turizmu i ugostiteljstvu u cilju stvaranja kvalitete usluga}}, } @mastersthesis{fthm:4064, author = {{Brumnić, Natalia}}, title = {{Standardi i kvaliteta u odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:3880, author = {{Bunčić, Marko}}, title = {{Standardi kvalitete ruralnog turizma u Slavoniji}}, } @mastersthesis{fthm:4261, author = {{Matovina, Marko}}, title = {{Utjecaj standardizacije u gastronomiji na stvaranje dodatne vrijednosti u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4125, author = {{Sliško, Nikolina}}, title = {{Programi zdravstvenih i sigurnosnih standarda za vrijeme COVID-19 u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4260, author = {{Andričić, Marta}}, title = {{Standardi i kvaliteta u wellness turizmu}}, } @mastersthesis{fthm:4505, author = {{Jerić Čule, Tea}}, title = {{Standardi i kvaliteta usluge hrane i pića u malim obiteljskim hotelima}}, } @mastersthesis{fthm:4265, author = {{Vidović, Marina}}, title = {{Standardizacija i kvaliteta u malim obiteljskim hotelima}}, } @mastersthesis{fthm:4366, author = {{Kotarski, Barbara}}, title = {{Tradicionalna gastronomija Hrvatske njeno uključenje u turističku ponudu}}, } @mastersthesis{fthm:4302, author = {{Simonetti, Carlo}}, title = {{Utjecaj COVID-19 na standard pružanja usluga hrane i pića u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:4262, author = {{Stojaković, Dragana}}, title = {{Djelatnici kao element kvalitete u turizmu}}, } @mastersthesis{fthm:4230, author = {{Gostevčić, Adrian}}, title = {{Usklađivanje hrane i vina u enogastronomiji}}, } @mastersthesis{fthm:4093, author = {{Škapul, Bruno}}, title = {{Tradicionalna gastronomska ponuda otoka Raba}}, } @mastersthesis{fzsri:1504, author = {{Matahlija Gabrić, Tina}}, title = {{PRINCIPI PREHRAMBENIH NAVIKA MEDICINSKOG OSOBLJA U PANDEMIJI COVIDA 19}}, } @mastersthesis{fzsri:1382, author = {{Kalanj, Davor}}, title = {{UTJECAJ MASTI U PREHRANI NA PREVENCIJU I NASTANAK CEREBROVASKULARNIH BOLESTI}}, } @mastersthesis{fthm:3038, author = {{Kvakić, Arijana}}, title = {{Analiza financijskih pokazatelja hotelskog poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:3346, author = {{Vuko, Doris}}, title = {{Analiza kvalitete restoranske ponude Splitsko-dalmatinske županije na temelju mobilne aplikacije Tripadvisor}}, } @mastersthesis{fthm:3345, author = {{Golub, Jelena}}, title = {{Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3425, author = {{Demirović, Antonio}}, title = {{Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3044, author = {{Albertović, Tinka}}, title = {{Enogastronomija Slavonije i Baranje u funkciji razvoja ruralnog turizma}}, } @mastersthesis{fthm:3352, author = {{Ćosić, Laura}}, title = {{Enogastronomski standardi u gastronomskoj ponudi Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2852, author = {{Canoski Gušani, Adem}}, title = {{Gastro turizam Istarske županije}}, } @mastersthesis{fthm:2960, author = {{Plašćar, Iva}}, title = {{Gastronomska analiza manifestacije „Advent u Zagrebu“}}, } @mastersthesis{fthm:3349, author = {{Malezija, Tena}}, title = {{Inovacije i standardi u turističkoj destinaciji}}, } @mastersthesis{fthm:2961, author = {{Kukec, Lucija}}, title = {{Napredak i razvoj ICT u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3043, author = {{Breščaković, Roberto}}, title = {{Perspektive razvoja gastronomskog turizma u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:3350, author = {{Gegić, Marija}}, title = {{Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskog domaćinstva u Kempinski Hotelu Berchtesgaden}}, } @mastersthesis{fthm:3347, author = {{Hanžek, Alina}}, title = {{Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma Varaždinske Toplice}}, } @mastersthesis{fthm:3001, author = {{Hrala, Dominik}}, title = {{Standardi prijemnog odjela hotelskog poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:3426, author = {{Mandić, Matea}}, title = {{Utjecaj ekoloških standarda na zadovoljstvo hotelskih gostiju}}, } @mastersthesis{fthm:3427, author = {{Buljubašić, Sara}}, title = {{Analiza USALI standarda izvješćivanja u hotelijerstvu na primjeru „Valamar Riviere“ d.d.}}, } @mastersthesis{fthm:3229, author = {{Tariba, Marija}}, title = {{Eko standardizacija u suvremenom hotelijerstvu Europske unije}}, } @mastersthesis{fthm:2958, author = {{Berišić, Antonela}}, title = {{Enogastronomija kvarnerskih otoka u funkciji razvoja turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:3045, author = {{Sulić, Ivona}}, title = {{Gastronomija: raznolikost začina i mirodija}}, } @mastersthesis{fthm:3046, author = {{Jerić, Tea}}, title = {{Gastronomska obilježja svjetskih kuhinja}}, } @mastersthesis{fthm:2957, author = {{Lojen, Tea}}, title = {{Izazovi i prilike u ugostiteljstvu za vrijeme COVID 19}}, } @mastersthesis{fthm:3230, author = {{Hrček, Dijana}}, title = {{Kvaliteta i standardi enogastronomske ponude restorana Hrvatskog zagorja}}, } @mastersthesis{fthm:2803, author = {{Čop, Ivan Valentin}}, title = {{Obilježja barskog poslovanja u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3042, author = {{Tomičić, Ivana}}, title = {{Obilježja i perspektive razoja hotelijerstva u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:2959, author = {{Pavić, Marko}}, title = {{Organizacija poslovanja hotelskog lanca Falkensteiner}}, } @mastersthesis{fthm:3041, author = {{Lončar, Loreta Iva}}, title = {{Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:3351, author = {{Filipaj, Jelena}}, title = {{Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenog turizma u Hrvatskom zagorju}}, } @mastersthesis{fthm:2956, author = {{Čović, Sara}}, title = {{Suvremeni strateški trendovi poslovanja hotelskog poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:3039, author = {{Brumnić, Natalia}}, title = {{Tradicionalna hrana i turizam - Turističko iskustvo i gastronomska baština u ruralnim područjima Istre}}, } @mastersthesis{fthm:3348, author = {{Deželić, Filip}}, title = {{Uloga i značaj HACCP sustava u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2805, author = {{Šušak, Laura}}, title = {{Uloga inoviranja u poslovanju malih i srednjih ugostiteljskih poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:2804, author = {{Papić, Valentina}}, title = {{Uloga ljudskih potencijala u kvaliteti hotelskih usluga}}, } @mastersthesis{fthm:2962, author = {{Bilić, Nikola}}, title = {{Upravljanje odnosima s gostima u hotelijerstvu: Case Study Hotel Esplanade Zagreb}}, } @mastersthesis{fthm:2963, author = {{Ćurić, Marija}}, title = {{Utjecaj investicija na uspješnost poslovanja u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2955, author = {{Budimir, Domagoj}}, title = {{Vina i vinske ceste Bjelovarsko-bilogorske županije}}, } @mastersthesis{fzsri:1296, author = {{Dukić, Valerija}}, title = {{POVEZANOST DEBLJINE I BOLESTI ŠTITNJAČE KOD ŽENA}}, } @mastersthesis{fthm:3176, author = {{Muslimović, Lejla}}, title = {{Uloga kvaliteta i standarda u uspješnosti poslovanja hotela „Milenij“ Opatija}}, } @mastersthesis{fthm:2853, author = {{Pugar, Hrvoje}}, title = {{Značaj zanatskog pivarstva u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fzsri:933, author = {{Babić, Kristina}}, title = {{PRAVILNA PREHRANA U DJECE PREDŠKOLSKE DOBI}}, } @mastersthesis{fthm:2246, author = {{Lukanić, Ingrid Vida}}, title = {{Analiza standarda sigurnosti hrane u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2256, author = {{Poturica, Ivana}}, title = {{Analiza standarda u hotelskom odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:2484, author = {{Lihter, Tea}}, title = {{Brendiranje autentične gastronomske ponude Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2501, author = {{Fulir, Matea}}, title = {{Enogastronomska ponuda grada Zagreba u funkciji razvoja turističke destinacije}}, } @mastersthesis{fthm:2549, author = {{Duždević, Magdalena}}, title = {{Inovacije poslovnih modela u restorantskom poslovanju}}, } @mastersthesis{fthm:2512, author = {{Miklec, Martina}}, title = {{Konkurentnost hotelskih poduzeća Hrvatske na međunarodnom tržištu}}, } @mastersthesis{fthm:2362, author = {{Pandža, Mia}}, title = {{Obilježja standarda i kvalitete u hotelu Ambasador}}, } @mastersthesis{fthm:2534, author = {{Gegić, Marija}}, title = {{Poslovanje i principi rada hotelskoga domaćinstva}}, } @mastersthesis{fthm:2704, author = {{Tadić, Lucia}}, title = {{Potencijal turizma maslinovoga ulja u promociji lokalnih gastro proizvoda - studija slučaja regije Dalmacija}}, } @mastersthesis{fthm:2538, author = {{Gunjević, Kim}}, title = {{Razvoj vinskog turizma u Slavoniji}}, } @mastersthesis{fthm:2315, author = {{Duvančić, Ema}}, title = {{Standardi i kvaliteta u hotelskom poslovanju odjela hrane i pića, case study - Kempinski Hotel Adriatic}}, } @mastersthesis{fthm:2394, author = {{Cerovec, Ivana}}, title = {{Standardizacija i kvaliteta u restoraterstvu poslovanja}}, } @mastersthesis{fthm:2328, author = {{Piutti, Maricha}}, title = {{Standardne operativne procedure u prijemnom odjelu - studija slučaja Kamp Mon Perin}}, } @mastersthesis{fthm:2408, author = {{Rakić, Tomislava}}, title = {{Strateški pristup TQM-u u Hotelu International}}, } @mastersthesis{fthm:2558, author = {{Rodić, Veronika}}, title = {{Strateški pristup u razvoju poslovanja malih i srednjih hotelskih poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:2569, author = {{Kralj, Matea}}, title = {{Strateški pristup upravljanja uslugama hrane i pića u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:2705, author = {{Tomašinjak, Tena}}, title = {{Tradicionalna gastronomija Slavonije u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:2521, author = {{Dodić, Petra}}, title = {{Ugostiteljstvo kao gospodarska djelatnost u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:2682, author = {{Bunčić, Marko}}, title = {{Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje}}, } @mastersthesis{fthm:2418, author = {{Dejanović, Dora}}, title = {{Analiza ISO standarda u hotelijerstvu Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2679, author = {{Golomejić, Kristijan}}, title = {{Enogastronomska obilježja Dalmacije u formiranju turističkoga brenda}}, } @mastersthesis{fthm:2539, author = {{Hanžek, Alina}}, title = {{Enogastronomska obilježja sjeverozapadne Hrvatske u kreiranju turističkog proizvoda}}, } @mastersthesis{fthm:2565, author = {{Tomulić, Andrea}}, title = {{Enogastronomska ponuda otoka Raba u kreiranju turističkoga doživljaja}}, } @mastersthesis{fthm:2703, author = {{Petani, Karlo}}, title = {{Gastronomija u hotelijerstvu i ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2562, author = {{Klanjčić, Ana}}, title = {{Gastronomska obilježja Hrvatskog zagorja u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:2566, author = {{Baštijanović, Antonela}}, title = {{Koncept marketinga u suvremenom hotelskom poslovanju}}, } @mastersthesis{fthm:2372, author = {{Petrović, Željka}}, title = {{Primjena Halal standarda u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2373, author = {{Polonijo, Nenad}}, title = {{Primjena Košer standarda u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2568, author = {{Duspara, Anna}}, title = {{Primjena i značaj koncepta marketinga u hotelskom poslovanju}}, } @mastersthesis{fthm:2414, author = {{Šlogar, Karloina}}, title = {{Primjena standarda i kvaliteta u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2366, author = {{Živković, Tajana}}, title = {{Standardi i kvaliteta kao temelj poslovne uspješnosti}}, } @mastersthesis{fthm:2304, author = {{Grivičić, Hrvoje}}, title = {{Standardi i kvaliteta poslovanja hotelskoga naselja Valamar Isabella}}, } @mastersthesis{fthm:2390, author = {{Antunović, Ines}}, title = {{Standardi i kvaliteta u poslovanju Hotela Malin}}, } @mastersthesis{fthm:2709, author = {{Mezger, Linda Barbara}}, title = {{Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:2594, author = {{Bolonić, Marin}}, title = {{Tradicionalna enogastronomija u turističkoj ponudi otoka Krka}}, } @mastersthesis{fthm:2564, author = {{Tariba, Marija}}, title = {{Tradicionalna gastronomija u turističkoj ponudi Paga}}, } @mastersthesis{fthm:2341, author = {{Šestak, Matej}}, title = {{Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostiteljstvu - studija slučaja Amadria Park Grand hotel 4 opatijska cvijeta}}, } @mastersthesis{fthm:2284, author = {{Ivaniš, Tea}}, title = {{Utjecaj ekoloških standarda na hotelsko poslovanje}}, } @mastersthesis{fthm:2646, author = {{Bucić, Bruna}}, title = {{Utjecaj enogastronomskih manifestacija na stvaranje turističkoga brenda}}, } @mastersthesis{fthm:2544, author = {{Perković, Antonela}}, title = {{Utjecaj tradicionalne mediteranske kuhinje na oblikovanje restoranske ponude}}, } @mastersthesis{fthm:2546, author = {{Tadić, Tina}}, title = {{Zastupljenost makrobiotičke kuhinje u ugostiteljskoj ponudi Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2511, author = {{Ibrahimović, Lucija}}, title = {{Čimbenici motivacije kadrova u ugostiteljskim poduzećima}}, } @mastersthesis{fthm:2522, author = {{Gal, Josip}}, title = {{Barske mješavine kao element ponude u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2514, author = {{Ostojić, Miroslav}}, title = {{Motivacija za rad, čimbenik uspješnosti u zdravstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1867, author = {{Šušković-Medved, Tin}}, title = {{Analiza ISO standarda u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1776, author = {{Šipuš, Ivana}}, title = {{Analiza standarda u prijemnom odjelu grupacije hotela „OHM Management Group“}}, } @mastersthesis{fthm:1903, author = {{Fačini, Dinko}}, title = {{Analiza vinskoga tržišta u Kini}}, } @mastersthesis{fthm:1907, author = {{Purić, Barbara}}, title = {{Enogastronomska obilježja Samobora u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1789, author = {{Vladić, Dona}}, title = {{Enogastronomska ponuda Hrvatske u funkciji stvaranja turističkoga brenda}}, } @mastersthesis{fthm:1844, author = {{Vukoja, Marija}}, title = {{Gastronomska obilježja kvarnerskih otoka u oblikovanju turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:1887, author = {{Faber, Matej}}, title = {{Gastronomska ponuda grada Splita u kreiranju doživljaja}}, } @mastersthesis{fthm:1768, author = {{Foško, Lara}}, title = {{Implementacija standarda u restornima brze hrane}}, } @mastersthesis{fthm:1961, author = {{Mandić, Matea}}, title = {{Održivi razvoj i zeleno poslovanje u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1934, author = {{Duvančić, Ema}}, title = {{Poslovanje odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1879, author = {{Petaci, Danijela}}, title = {{Procesi nabave u hotelskim poduzećima}}, } @mastersthesis{fthm:2169, author = {{Smoković, Anika}}, title = {{Standardi i kvaliteta gastronomske ponude u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:2024, author = {{Martinić, Martina}}, title = {{Standardi kao temelj poslovne uspješnosti u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1840, author = {{Žgomba, Antonia}}, title = {{Sustav upravljanja kvalitetom prema normi 9001 u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2029, author = {{Hrs, Marija}}, title = {{Tradiocionalna gastronomija Hrvatske u funkciji stvaranja brenda}}, } @mastersthesis{fthm:2173, author = {{Ortović, Margareta}}, title = {{Uloga kvalitete i standarda u malim obiteljskim hotelima}}, } @mastersthesis{fthm:2116, author = {{Matić, Nikol}}, title = {{Uloga ljudskih potencijala u funkciji implementacije standarda i kvalitete hotelskoga poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:2045, author = {{Pantaler, Juraj}}, title = {{Uloga sommeliera i njihov utjecaj na prodaju vina u restoranu}}, } @mastersthesis{fthm:1833, author = {{Tatić, Vjeran Semion}}, title = {{Utjecaj informacijske tehnologije na hotelsko poslovanje}}, } @mastersthesis{fthm:1804, author = {{Božić, Danijel}}, title = {{Utjecaj novih tehnologija na poslovanje odjela hrane i pića}}, } @mastersthesis{fzsri:472, author = {{Senković, Paula}}, title = {{ZADOVOLJSTVO POSLOM FIZIOTERAPEUTA U REPUBLICI HRVATSKOJ}}, } @mastersthesis{fzsri:536, author = {{Tolić, Vanja}}, title = {{ŽIVOTNE NAVIKE SREDNJOŠKOLACA ZDRAVSTVENOG USMJERENJA I STAVOVI PREMA ULOZI ŠKOLE I ZDRAVSTVENIH DJELATNIKA U PROMOCIJI ZDRAVOG ŽIVLJENJA}}, } @mastersthesis{fthm:2080, author = {{Glasnović, Marija}}, title = {{Instrumenti praćenja poslovnoga uspjeha}}, } @mastersthesis{fthm:2124, author = {{Curri, Sara}}, title = {{Maslinovo ulje kao hrvatski brend}}, } @mastersthesis{fthm:1865, author = {{Žagar, Matea}}, title = {{Utjecaj strukture turističkoga smještaja na hotelsko poslovanje u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:2064, author = {{Polonijo, Nenad}}, title = {{Gastronomska ponuda otoka Krka}}, } @mastersthesis{fthm:1855, author = {{Palić, Petra}}, title = {{Analiza uspješnosti poslovanja hotelskoga poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:1981, author = {{Komes, Ivana}}, title = {{Djelatnici kao element kvalitete u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1800, author = {{Mustapić, Mislav}}, title = {{Ekonomski aspekti poslovanja ugostitlejskoga objekta}}, } @mastersthesis{fthm:2021, author = {{Ćosić, Laura}}, title = {{Enogastronomska ponuda Hrvatkse u funkciji stvaranja brenda}}, } @mastersthesis{fthm:2125, author = {{Dejanović, Dora}}, title = {{Enogastronomske manifestacije u funkciji oblikovanja turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:2063, author = {{Petrović, Željka}}, title = {{Gastronomska ponuda Kvarnera}}, } @mastersthesis{fthm:2132, author = {{Palić, Petra}}, title = {{Gastronomski identitet Istarske kuhinje u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:2072, author = {{Tomkić, Katarina}}, title = {{Gastronomski identitet dalmatinske kuhinje u oblikovanju turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:2135, author = {{Plašć, Krešimir}}, title = {{Hrvatska gastronomska baština u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:2115, author = {{Šlogar, Karolina}}, title = {{Međunarodni standardi u hotelijersvu Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2133, author = {{Drempetić, Maja}}, title = {{Standard ISO 22000 kao podloga za sigurnost i kvalitetu gastronomske ponude Hotela Terme Jezerčica}}, } @mastersthesis{fthm:2094, author = {{Čustonja, Marina}}, title = {{Standardi i kvaliteta usluga zdravstvenoga turizma na otoku Lošinju}}, } @mastersthesis{fthm:2154, author = {{Galović, Martina}}, title = {{Standardi sigurnosti u hotelijerstvu Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:2174, author = {{Premilovac, Petra}}, title = {{Sustavi kvalitete i sigurnosti hrane u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:2091, author = {{Beg, Endrina}}, title = {{Uloga i značaj standardizacije u turizmu i ugostitlejstvu - studij slučaja Imperial d. d. Rab}}, } @mastersthesis{fthm:2130, author = {{Besednik, Marina}}, title = {{Uloga kvalitete i standarda u uspješnosti poslovanja Hotela Matija Gubec Stubičke Toplice}}, } @mastersthesis{fthm:2022, author = {{Cingesar, Marina}}, title = {{Usporedba kvalitete gourmet restorana u Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:2127, author = {{Grbavac, Marija}}, title = {{Utjecaj marketing koncepta na suvremeno poslovanje hotela}}, } @mastersthesis{fthm:1996, author = {{Oreški, Magdalena}}, title = {{Utjecaj standarda na poslovanje odjela hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:1805, author = {{Šestak, Matej}}, title = {{Vina Slavonije i Baranje u turističkoj ponudi Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:1839, author = {{Strmečki, Slavica}}, title = {{Financijsko izvješćivanje u hotelijerstvu prema standardu USALI}}, } @mastersthesis{fthm:1904, author = {{Nukić, Anela}}, title = {{Enogastronomska ponuda Dubrovačko-neretvanske županije u kreiranju turističkoga proizvoda}}, } @mastersthesis{fzsri:573, author = {{Gašparović-Marion, Indira}}, title = {{UČINCI MEDITERANSKE PREHRANE NA KARDIOVASKULARNE BOLESTI}}, } @mastersthesis{fthm:1647, author = {{Matić, Nikol}}, title = {{Principi prodaje i politika cijena u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1479, author = {{Šarić, Patricija}}, title = {{Zastupljenost vegetarijanske prehrane u gastronomskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1528, author = {{Gilja, Vedrana}}, title = {{Molekuralna gastronomija kao inovativni trend}}, } @mastersthesis{fthm:1307, author = {{Krasnić, Srećko}}, title = {{Standardi poslovanja prijavnoga odjela u Kempinski hotelu Adriatic}}, } @mastersthesis{fthm:1312, author = {{Bojko, Manuela}}, title = {{Utjecaj životnoga stila turista na odabir kvalitete hotelskoga proizvoda}}, } @mastersthesis{fthm:1352, author = {{Hržić, Mario}}, title = {{Značaj kvalitete turističkoga proizvoda u funkciji brendiranja destinacije}}, } @mastersthesis{fthm:1660, author = {{Bešenski, Jurica}}, title = {{Financijsko restrukturiranje kompanije}}, } @mastersthesis{fthm:1672, author = {{Marinković, Roko}}, title = {{Krediti za stambenu izgradnju}}, } @mastersthesis{fthm:1503, author = {{Bošnjak, Mia}}, title = {{Enogastronomska ponuda Istre u funkciji razvoja destinacije}}, } @mastersthesis{fthm:1636, author = {{Žaper, Marija}}, title = {{Enogastronomska ponuda Španjolske u formiranju turističkoga proizvoda}}, } @mastersthesis{fthm:1614, author = {{Cingesar, Marina}}, title = {{Gastronomska baština Europe u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1684, author = {{Drempetić, Maja}}, title = {{Gastronomski turizam kao motiv dolaska u turističku destinaciju}}, } @mastersthesis{fthm:1658, author = {{Dervišević, Rahela}}, title = {{Halal hrana u ugostiteljskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1329, author = {{Marić, Goran}}, title = {{Implementacija sustava upravljanja okolišem u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1391, author = {{Hren, Nikolina}}, title = {{Kadrovski standardi u hotelskom poslovanju}}, } @mastersthesis{fthm:1327, author = {{Frlan, Lara}}, title = {{Primjena sigurnosnih procedura u hotelskim poduzećima}}, } @mastersthesis{fthm:1409, author = {{Sudarević, Lucija}}, title = {{Primjena standarda u odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:1650, author = {{Obradović, Kate}}, title = {{Principi stvaranja konkurentnih prednosti hotelskih korporacija u Dubrovniku}}, } @mastersthesis{fthm:1395, author = {{Osrečak, Ivana}}, title = {{Standardi kao temelj poslovne uspješnosti hotelskoga poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:1435, author = {{Kolobarić, Manuela}}, title = {{Standardi u izgradnji hotelskih objekata u funkciji turističkoga razvoja Republike Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:1659, author = {{Besednik, Marina}}, title = {{Strategijski pristup upravljanju promjenama u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1736, author = {{Premilovac, Petra}}, title = {{Suvremeni trendovi u gastronomskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1717, author = {{Slade, Katarina}}, title = {{Uloga somelijerstva u suvremenom ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:1593, author = {{Kraljić, Valentina}}, title = {{Upravljanje procesom marketinga u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1344, author = {{Prlić, Danko}}, title = {{Standardi prodaje hrane i pića u Bluesun hotelima}}, } @mastersthesis{fthm:974, author = {{Grivičić, Mila}}, title = {{Hrvatska kuhinja kao turistički brend}}, } @mastersthesis{fthm:1084, author = {{Fero, Ivana}}, title = {{Strateški pristup razvoju enofilskog turizma u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:1159, author = {{Šupica, Dalija}}, title = {{Organizacija poslovnih procesa u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:931, author = {{Badrić, Dijana}}, title = {{Primjena Usali standarda u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:917, author = {{Mikuljan, Valter}}, title = {{Standardi prijemnoga odjela u funkciji zadovoljstva gosta}}, } @mastersthesis{fthm:935, author = {{Dorotić Sadrić, Ljiljana}}, title = {{Standardi u odnosima s javnošću hotelskih poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:823, author = {{Ahmetbašić, Elvis}}, title = {{Standardne operativne procedure odjela hrane i pića u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1236, author = {{Mršić, Paula}}, title = {{Utjecaj religije na prehranu}}, } @mastersthesis{fthm:1164, author = {{Raukar, Marija}}, title = {{Važnost makrobiotičke prehrane u ugostiteljskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:1120, author = {{Vuković, Ivana}}, title = {{Analiza organizacijske strukture u hotelu Park Plaza Histria}}, } @mastersthesis{fthm:1199, author = {{Šamec, Dajana}}, title = {{Banketno poslovanje u restoraterstvu}}, } @mastersthesis{fthm:916, author = {{Delić, Zoran}}, title = {{Efikasnost i efektivnost centralne pripreme hrane u ugostiteljstvu (studija slučaja − Podravka food solution)}}, } @mastersthesis{fthm:1192, author = {{Kurtanjek, Bernarda}}, title = {{Obilježja europske enogastronomije u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:963, author = {{Luketa, Iva}}, title = {{Organizacija sustava sigurnosti hrane u hotelskim poduzećima}}, } @mastersthesis{fthm:861, author = {{Bogovac, Ana}}, title = {{Specifičnosti primjene i značaj halal standarda u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:969, author = {{Novoselić, Sven}}, title = {{Standardi poslovne etike u Milenij hotelima}}, } @mastersthesis{fthm:960, author = {{Bandić, Ante}}, title = {{Standardi upravljanja poslovnim rezultatom u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:881, author = {{Rupčić, Daniela}}, title = {{Strateški pristup standardima rada u hotelijerstvu Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:1198, author = {{Palić, Paulina}}, title = {{Tradicija i bogatstvo američke kuhinje}}, } @mastersthesis{fthm:869, author = {{Končar, Aleksandra}}, title = {{Zadovoljstvo gosta kao mjerilo vrijednosti kvalitete hotelske usluge}}, } @mastersthesis{fthm:722, author = {{Cvitanović, Maja}}, title = {{Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:1080, author = {{Cvitanović, Maja}}, title = {{Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:117, author = {{Pašalić, Vitomir}}, title = {{Standardi sigurnosti hrane u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:526, author = {{Šumelj, Marina}}, title = {{Važnost i značaj organizacijske strukture hotelskog poduzeća}}, } @mastersthesis{fthm:378, author = {{Cerović, Lovro}}, title = {{Enogastronomska ponuda Kvarnerskih otoka u funkciji stvaranja brenda}}, } @mastersthesis{fthm:37, author = {{Bazina, Zorica}}, title = {{Odnosi s javnošću kao proces u hotelskom poduzeću}}, } @mastersthesis{fthm:637, author = {{Žulj, Zlatica}}, title = {{Utjecaj prehrambenih trendova na ugostiteljsku ponudu u Republici Hrvatskoj}}, } @mastersthesis{fthm:393, author = {{Foško, Lara}}, title = {{Enogastronomska ponuda središnje Istre u funkciji stvaranja brenda}}, } @mastersthesis{fthm:47, author = {{Gačar, Vjekoslav}}, title = {{Organizacija cateringa i servisa u zrakoplovnim kompanijama}}, } @mastersthesis{fthm:83, author = {{Baljak, Marko}}, title = {{Strateški pristup procesima kvalitete u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:452, author = {{Manestar, Nataša}}, title = {{Vinske regije i vina Francuske u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:114, author = {{Musladin, Ivan}}, title = {{Analiza i značaj standarda hotelskih poduzeća na području Dubrovačko–neretvanske županije}}, } @mastersthesis{fthm:589, author = {{Komarec, Tea}}, title = {{Enogastronomska ponuda Samobora u funkciji stvaranja branda}}, } @mastersthesis{fthm:517, author = {{Šipuš, Ivana}}, title = {{Hrvatske tradicionalne slastice u gastronomskoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:110, author = {{Martinović, Maja}}, title = {{Implementacija i primjena energetskih i ekoloških standarda u hotelskoj industriji na primjeru hotelskih poduzeća Istraturist i Sveti Martin na Muri}}, } @mastersthesis{fthm:524, author = {{Staroveški, Josipa}}, title = {{Investicijski procesi u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:435, author = {{Koraca, Petra}}, title = {{Istarska vina u turističkoj ponudi Hrvatske}}, } @mastersthesis{fthm:468, author = {{Milovan, Ivan}}, title = {{Organizacija i procesne funkcije u odjelu hrane i pića}}, } @mastersthesis{fthm:547, author = {{Bandić, Ante}}, title = {{Organizacija poslovanja restorana u ugostiteljstvu}}, } @mastersthesis{fthm:165, author = {{Dragčević, Matija}}, title = {{Primjena USALI standarda izvješćivanja u hoteljerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:325, author = {{Turčinov, Jerolim}}, title = {{Strateški pristup menadžmentu malih i srednjih poduzeća u turizmu}}, } @mastersthesis{fthm:477, author = {{Nadalić-Šotić, Manuela}}, title = {{Upravljanje poslovnim rezultatom u hotelskom poduzeću (na primjeru Imperial d.d. Rab)}}, } @mastersthesis{fthm:44, author = {{Divković, Ivana}}, title = {{Usali u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:434, author = {{Končar, Aleksandra}}, title = {{Vina Hrvatske u kreiranju turističke ponude}}, } @mastersthesis{fthm:506, author = {{Šćulac, Renato}}, title = {{Organizacija poslovnih funkcija u hotelijerstvu}}, } @mastersthesis{fthm:308, author = {{Dalsaso, Ivor}}, title = {{Enogastronomska obilježja Kvarnera u turističkoj ponudi}}, } @mastersthesis{fthm:449, author = {{Lazić, Sandra}}, title = {{Menadžersko komuniciranje u funkciji povećanja kvalitete hotelske usluge}}, }