@mastersthesis{ptfos:2746, author = {{Berki, Ivana}}, title = {{Optimiranje sastava i cijene brašna za proizvodnju keksa modeliranjem u programu LINDO}}, } @mastersthesis{ptfos:2750, author = {{Đukić, Katarina}}, title = {{Optimiranje sastava smjese brašna za pecivo mase 500 g primjenom linearnog programiranja u MS Excelu}}, } @mastersthesis{ptfos:2645, author = {{Čančarević, Katarina}}, title = {{Optimiranje sastava smjese brašna za industrijsku proizvodnju peciva modeliranjem u programu LINGO}}, } @mastersthesis{ptfos:2384, author = {{Vidas, Klara}}, title = {{Određivanje homogenosti razdiobe tartufa u siru primjenom računalne analize slike}}, } @mastersthesis{ptfos:2183, author = {{Šimošić, Ema}}, title = {{Primjena regresijskih i kemometrijskih metoda u modeliranju svojstava industrijski proizvedenih keksa}}, } @mastersthesis{ptfos:1818, author = {{Katić, Luka}}, title = {{Razvrstavanje krušnog brašna prema zahtjevima prerađivača primjenom statističkih metoda}}, } @mastersthesis{ptfos:1514, author = {{Stojanović, Filip}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda za razvrstavanje namjenskog brašna prema zahtjevima prerađivača}}, } @mastersthesis{ptfos:1391, author = {{Buljeta, Ivana}}, title = {{Utjecaj karakteristika namjenskih sortnih grupa ječma na stupanj razgradnje ß-glukana tijekom slađenja}}, } @mastersthesis{ptfos:1358, author = {{Bošnjaković, Zvonimir}}, title = {{Primjena kemometrijskih metoda i prediktivnih matematičkih modela u razvrstavanju i analizi sirovina}}, } @mastersthesis{ptfos:1027, author = {{Vasilj, Iva}}, title = {{Kemometrijski model zavisnosti svojstava kvalitete pšeničnog zrna i brašna}}, } @mastersthesis{ptfos:379, author = {{Kovačević, Marija}}, title = {{Utjecaj udjela proteina i vlažnog glutena na pecivna svojstva brašna pšenice s osječkog područja uroda 2010. i 2011. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:453, author = {{Kobaš, Andrea}}, title = {{Ispitivanje reoloških i kemijskih svojstava različitih genotipa pšenice s osječkog područja uroda 2008., 2009. i 2010. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:501, author = {{Batinić, Nikola}}, title = {{Analiza utjecaja položaja i osvijetljenosti kriške kruha na rezultate računalne analize slike}}, } @mastersthesis{ptfos:804, author = {{Krnjak, Marina}}, title = {{Ispitivanje kvalitete tjestenine s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:805, author = {{Jurišić, Blanka}}, title = {{Kvalitativna svojstva kruha s dodatkom brašna ječma sorte "Bingo" uroda 2008./2009. godine}}, } @mastersthesis{ptfos:965, author = {{Ister, Ana-Marija}}, title = {{Udio β-glukana u različitim sortama ječma uroda 2008./2009. godine i utjecaj ječmenog brašna na reološka svojstva tijesta}}, } @mastersthesis{ptfos:525, author = {{Vranješ, Dubravka}}, title = {{Praćenje kvalitete pšeničnog brašna i kruha s dodatkom posija}}, } @mastersthesis{ptfos:550, author = {{Jovičić, Andrej}}, title = {{Praćenje kvalitete bijelog i polubijelog industrijskog kruha računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:809, author = {{Previšić, Ivana}}, title = {{Praćenje kvalitete različitih vrsta industrijskog kruha računalnom analizom slike}}, } @mastersthesis{ptfos:592, author = {{Mihić, Đurđica}}, title = {{Reološka svojstva brašna s dodatkom karboksimetilceluloze, mliječne kiseline i starter kulture}}, } @mastersthesis{ptfos:607, author = {{Blažek, Hrvoje}}, title = {{Kvaliteta pšeničnog kruha s dodatkom kiselog tijesta, mliječne kiseline i karboksimetilceluloze}}, }